Cursus Nederlands  Haarlem 

Wil jij een cursus Nederlands Haarlem volgen, de cursus Nederlands Haarlem starten en je Nederlandse taalkennis nog verder uitbreiden? Bij ons in Haarlem volg je flexibel een cursus Nederlands.

Wij zorgen dat je in Nederlandstalige landen verstaanbaar kan maken. Je leert gesprekken voeren in het Nederlands en werkt aan je luister-, schrijf- en leesvaardigheid. Maar met een basiscursus Nederlands investeer je ook in jouw toekomst.

Nederlands is een wereldtaal die steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven. Enthousiast? Bij ons kun je elke dag starten met de basiscursus Nederlands.

Bepaal zelf je studietempo

Jij bepaalt zelf hoe lang je over de cursus Nederlands in Haarlem doet. Je kan de cursus sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de cursus Nederlands geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met handige (online) studietools, echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Korting vervolg cursus

Heb jij Nederlands voor beginners met plezier afgerond en wil je je kennis verder verdiepen met Nederlands voor gevorderden van ons? Dan krijg jij 15% korting op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud student 15% korting.